Kärna ur, skala och skär melonen i bitar. Hyvla/strimla fänkålen tunt. Pilla sönder fisken i mindre bitar. Blanda matvete med fänkål, melon och rädisor. Blanda sedan försiktigt ner fisken.
En matig sallad med varmrökt lax, matvete, fänkål, melon och wasabikräm.
1.
Kärna ur, skala och skär melonen i bitar. Hyvla/strimla fänkålen tunt. Pilla sönder fisken i mindre bitar. Blanda matvete med fänkål, melon och rädisor. Blanda sedan försiktigt ner fisken.
2.
Lägg upp allt på en bädd av rucola på ett serveringsfat.
3.
Blanda majonnäs, crème fraiche och wasabi. Servera salladen med dressingen bredvid.
4 portioner kokt, kall matvete
400 g, utan skal melon
1 fänkål
300-400 g varmrökt lax
5, skivade rädisor
en näve rucola
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
2-3 tsk wasabi