Värm ugnen till 175 grader. Smörj en pajform
1.
Värm ugnen till 175 grader. Smörj en pajform
2.
Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i ägg- och sockerblandningen.
3.
Bred ut smeten i pajformen.
4.
Skölj och ansa jordgubbarna. Dela dem i halvor och tryck ner dem i smeten. Hyvla smöret tunt över.
5.
Grädda pajen i 35–40 minuter.
6.
Gör i ordning limekrämen genom att röra ihop créme fraiche, florsocker och limeskal.
7.
Strö eventuellt kokosflingor över pajen och servera med limekrämen.
2 ägg
2 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1/2 liter jordgubbar
ca 50 g smör
ev kokosflingor
3 dl crème fraiche
2 - 3 msk florsocker
rivet skal från 1 lime