back-button

Systrarna Eisenman

Picture of the author

Crostini med karamelliserade vindruvor, chèvre och pinjenötter

  • ca 12 stycken

Enkelt och festligt tilltugg med karamelliserade vindruvor, chèvre och pinjenötter.

Hur

Gör så här

1.

Värm ugnen till 200 grader.

2.

Sprid ut vindruvorna i en ugnsfast form. Ringla olivolja och vit balsamvinäger över vindruvorna och rör om. Rosta i ugnen i ca 20 minuter.

3.

Blanda getost och crème fraîche till en slät kräm. Smaka av med lite salt.

4.

Bred ut krämen på brödskivorna.

5.

Toppa med de varma vindruvorna och ringla över sirapen som är kvar i formen.

6.

Garnera med pinjenötter och timjan.

Ingredienser

Ingredienser

ca 400 g kärnfria vindruvor, blandade gröna och röda

1 msk vit balsamvinäger

2 tsk olivolja

100 g färsk getost

ca 3 msk crème fraîche

2 msk rostade pinjenötter

12 skivor baguette, rostade

salt

timjan till garnering