Värm ugnen till 200 grader.
Enkelt och festligt tilltugg med karamelliserade vindruvor, chèvre och pinjenötter.
1.
Värm ugnen till 200 grader.
2.
Sprid ut vindruvorna i en ugnsfast form. Ringla olivolja och vit balsamvinäger över vindruvorna och rör om. Rosta i ugnen i ca 20 minuter.
3.
Blanda getost och crème fraîche till en slät kräm. Smaka av med lite salt.
4.
Bred ut krämen på brödskivorna.
5.
Toppa med de varma vindruvorna och ringla över sirapen som är kvar i formen.
6.
Garnera med pinjenötter och timjan.
ca 400 g kärnfria vindruvor, blandade gröna och röda
1 msk vit balsamvinäger
2 tsk olivolja
100 g färsk getost
ca 3 msk crème fraîche
2 msk rostade pinjenötter
12 skivor baguette, rostade
salt
timjan till garnering