Värm ugnen till 200 grader.
1.
Värm ugnen till 200 grader.
2.
Salta och peppra kycklinglåren runtom. Lägg i en ugnsfast form och ringla över lite olivolja.
3.
Lägg brysselkål och valnötterna i en skål. Salta och peppra och rör om med 1-2 msk olivolja. Sprid ut i ugnsformen och sätt in i ugnen i 10 minuter.
4.
Rör ihop 1 msk olivolja, vitbalsamvinäger och honung och blanda med druvorna. Lägg ner druvorna i ugnsformen och fortsätt ugnsbaka i ca 30 minuter till eller tills kycklingen är genomstekt.
5.
Garnera med lite färska örter. Servera med en fräsch sallad!
8 kycklinglår
400 g brysselkål
2 dl valnötskärnor
ca 3-4 msk olivolja
3 dl druvor
1 msk vitbalsamvinäger
2 tsk honung
salt
svartpeppar
färska örter (t ex timjan, persilja, oregano)